Blog

 • En de kleur is... groen!

  Geplaatst op: 28-05-2018
  En de kleur is... groen!

  Het is voorjaar, de natuur is prachtig; alles groeit en bloeit. Hoewel, alles..

  We kunnen niet ontkennen dat er dagelijks een aantal diersoorten uitsterven. Het goede nieuws is dat er ook dagelijks nieuwe soorten ontdekt worden. Mogen we spreken van een natuurlijke balans? Ook in de dakenwereld wordt hard gewerkt aan ‘balans’. Hoe, vraag je je af?

   

  Lees meer »

 • De beste nog beter maken

  Geplaatst op: 28-12-2017
  De beste nog beter maken
  Soms valt mijn oog op iets wat direct mijn aandacht trekt´╗┐. Onlangs was dat een artikel over de nieuwe Mercedes S-klasse: dit nieuwe model is op maar liefst 6500 onderdelen verbeterd! “Ontwikkelingen gaan snel aan de top. Mercedes-Benz wil voorop blijven lopen en heeft daartoe deze S-klasse verbeterd.” Zo luidde de inleiding van het artikel. Dat zette mij aan het denken; hoe zit dat eigenlijk in onze sector?

  Lees meer »

 • Fairtrade in de bouwsector

  Geplaatst op: 31-10-2017
  Fairtrade in de bouwsector
  We kennen allemaal de term ‘Fairtrade producten’. Fairtrade betekent letterlijk eerlijke handel. In de bouwsector is deze-of een soortgelijke- term nog niet van toepassing. En ik denk dat het de hoogste tijd is om daar verandering in te brengen: Fier wordt FAIR!

  Lees meer »

 • Hebben wij voldoende lef?

  Geplaatst op: 04-09-2017
  Hebben wij voldoende lef?
  De vakantie is voorbij; iedereen is weer volop aan het werk. Tijdens mijn vakantie heb ik nieuwe energie opgedaan en nieuwe inzichten gekregen. En die inzichten roepen vragen bij me op. Graag deel ik ze met jullie in deze blog.

  Lees meer »