Blog

 • Snel, effectief en besparen

  Geplaatst op: 27-01-2015
  Snel, effectief en besparen

  De ‘Bouwrups’, een effectieve oplossing

  om energie te besparen.

  30 – 35 Procent van alle opgewekte energie in huis, gaat verloren door een slechte niet-sluitende dakconstructie. Dat is 1/3 deel van onze energiekosten, die we zomaar over de balk gooien. Veel geld, dat gemakkelijk bespaard kan worden. Eenvoudig door Fier Dakcontrol te bellen en een analyse te laten maken van uw dak.

  Want u kunt het aantal luchtlekken wel reduceren door ze vol pur te stoppen, maar dat is de oplossing niet. U wint weliswaar aan energie, maar u verliest nog veel meer aan wooncomfort. De aanwezigheid van luchtlekken los je niet op door een incidentele aanpak. Veel effectiever en kostenbesparender is te kiezen voor een oplossing die duurzaam werkt tijdens de volledige levensloop van de woning.

  Fier Dakcontrol helpt u aan een ademende oplossing, waarmee de isolatiewaarde blijft gewaarborgd. De ‘Bouwrups’, een geprefabriceerd aansluitprofiel, dat alle kieren dicht, zonder in te leveren op wooncomfort. De ´Bouwrups´ is geluid- en dampwerend en waterdicht en laat zich snel en eenvoudig monteren.

  Voor meer informatie: kijk op: www.bouwrups.nl of mail of bel Fier Dakcontrol:

  www.fierdakcontrol.nl

   

  Lees meer »