Mag ik me even voorstellen.....

Mag ik me even voorstellen.....

Gek van en met daken
Mijn naam is Joost Stemkens. In 2012 startte ik in het Limburgse Meijel het adviesbureau Fier Dakcontrol. Een vernieuwende, jonge en frisse partner op het gebied van behoud en onderhoud van daken.

Voorbeeld en boegbeeld
Ik wil een voorbeeld en een boegbeeld zijn die mensen en organisaties helpt aan het krijgen van comfortabele en veilige daken. Als professional met een jarenlange praktijkervaring, werk ik graag samen met woningcorporaties, overheden, vastgoedbedrijven, verenigingen van eigenaren, adviesbureaus, architecten en aannemers- en onderhoudsbedrijven.

Draag uw kroon met trots!
Het dak is de kroon op uw huis. Het biedt bescherming tegen weer en wind, maar ook extra leef- en wooncomfort. Daarom mijn advies: draag uw ‘kroon’ met trots! Want het belang van een goed dak wordt vaak onderschat, zowel door degenen die er onder wonen als door bedrijven en organisatie die woningen verkopen, verhuren of bouwen.

Inspirerende adviezen
Wij constateren dat de inspirerende adviezen van Fier Dakcontrol en onze vakkundige begeleiding ertoe hebben geleid, dat er bij verschillende organisaties een vernieuwende en positieve wind waait rond het dak.

Vindt u het ook tijd voor een frisse wind? Maak dan een afspraak

Graag tot snel!

Joost Stemkens