Tijd voor vakantie. Tijd voor Peelgeluk.

Tijd voor vakantie. Tijd voor Peelgeluk.

‘Haal het beste uit jezelf en (ga) uit je dak! Peelgeluk is wonen onder een Fier dak. Jouw huis is als je lichaam: de plek waarin je moet leven. Als je er goed voor zorgt is het een bron van positiviteit.’

Onlangs is Fier Dakcontrol op verschillende plekken zichtbaar geweest. Naast het feit dat het fijn is als je bedrijf positief in de belangstelling staat, levert het ook nog wat op. Zo werd bovenstaand artikel geschreven voor het zg. Peelgeluk-magazine. Hierop is een aanvraag binnengekomen en als resultaat mogen we binnenkort aan de slag met de bouw van een groen dak.

Zichtbaar door werkwijze Fier Dakcontrol
Zichtbaar maken wat je doet is dus belangrijk; zo straal je als bedrijf uit wat je betekent en waar je voor staat. Het is echter zeker zo belangrijk voor de klanten waarvoor je werkt. Met onze werkwijze is het voor hen duidelijk wat wij doen. Onze tools maken alle stappen inzichtelijk:

  • Hoe is de conditie van het dak
  • Wat wordt het plan van aanpak
  • Hoe gaan we dit uitzetten in de markt

Op die manier is er duidelijkheid vooraf. Op het moment dat wij een opdracht in de markt uitzetten, weet men exact wat er gevraagd wordt. Hierdoor kunnen wij een eerlijk vergelijk maken en weet iedereen waar men aan toe is.

Zichtbaar door Peelgeluk Meijel
Fier Dakcontrol zorgt voor Peelgeluk. Fier Dakcontrol staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Het sociale karakter van eigenaar Joost in combinatie met de locatie van zijn bedrijf in ’het Peelland’ geven het woord Peelgeluk inhoud.’

Het Peelgeluk waar, net als hierboven, naar verwezen wordt is ook een manier om zichtbaar te zijn. Het Peelgeluk-idee is ontwikkeld in Meijel, het Peeldorp waar Fier Dakcontrol gevestigd is. Men wilde Meijel (weer) op de kaart zetten; zichtbaar maken. Een projectgroep heeft dit gedaan door gedachten en ideeën te vertalen, en deze te realiseren in belevingen, producten en diensten. Men gelooft in de chemie die ontstaat door de combinatie van vakkennis en vakmanschap: goed nadenken, maar vooral ook doen. Net als de noeste Peelwerkers van weleer. De uitkomst van die samenwerking en aanpak, kan worden ervaren als ultiem Peelgeluk.

Ook de zichtbaarheid van Meijel, en daarmee van het Peelgeluk, is niet onopgemerkt gebleven. Kijk maar eens wat er allemaal te beleven is in deze fantastische omgeving.

Opvallend en duidelijk
‘Zichtbaar’ zijn is dus belangrijk. Als synoniem van zichtbaar vinden we woorden als ‘opvallend’ en ‘duidelijk’. En dat is precies wat wij bij Fier Dakcontrol nastreven; we willen opvallen in de buitenwereld en heel duidelijk zijn naar onze klanten. Hier blijven we dan ook continu aan werken.

Tijd voor vakantie
Nu is het echter tijd voor vakantie. Ik ben benieuwd wat mij allemaal opvalt de komende weken. Wat in elk geval duidelijk is, is dat ik volop ga genieten van mijn Peelgeluk!

Ga jij ook vakantie vieren? Neem dan de tijd om tot rust te komen en denk eens na over wat je de tweede helft van dit jaar gaat doen. Wil je misschien iets veranderen aan het dak van je woning? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden. Of ben je nog op zoek naar een leuke bestemming of een gezellig dagje uit voor je vakantie? Kom dan naar Meijel en beleef het ultieme Peelgeluk.

Ik wens iedereen een fijne vakantie toe! 

Joost Stemkens,
Fier Dakcontrol


proosten zomer mensen.png
Knipsel Peelgeluk-magazine

< Terug naar blogs