Fier zorgt voor Peelgeluk

Fier zorgt voor Peelgeluk Sinds 1 mei 2017 is Jan Strijbos (56) in dienst bij Fier Dakcontrol. Het was voor Jan niet vanzelfsprekend om een baan te vinden. Libra arbeidsexpertise vertelt het bijzondere verhaal van Jan.

Fier zorgt voor Peelgeluk.

Fier Dakcontrol verzorgt advies op maat als het gaat om daken/dakconstructies. Directeur/eigenaar Joost Stemkens staat met zijn bedrijf voor kwaliteit en duurzaamheid. Het sociale karakter van Joost in combinatie met de locatie van zijn bedrijf in ’het Peelland’ geven het woord Peelgeluk inhoud. Dat heeft de 56 jarige Jan Strijbos uit Meijel persoonlijk ervaren.

Na een bovenbeenamputatie volgde voor Jan een revalidatietraject. Daarna staat hij voor een keuze in zijn werk. Hij is altijd timmerman geweest, maar dat werk kan hij niet meer uitvoeren. Jan besluit om zich om te scholen tot Autocad tekenaar. De combinatie van deze opleiding met zijn jarenlange ervaring als timmerman, maakt dat Jan een goede tekenaar/werkvoorbereider wordt. Toch blijkt het voor Jan, met zijn 56 jarige leeftijd, lastig om een baan te vinden.

Idealen realiseren
Fier Dakcontrol, onder leiding van Joost, ziet kansen en creëert mogelijkheden voor Jan. Door een werkervaringsplaats kunnen zowel Jan als Joost onderzoeken of er sprake is van een win-win situatie. Zijn de idealen te realiseren?

 Idealen worden werkelijkheid en het woord Peelgeluk krijgt inhoud. Vanaf 1 mei 2017 versterkt Jan namelijk definitief het team van Fier Dakcontrol. Hierdoor blijven kwaliteit en duurzaamheid geborgd. En wat het belangrijkste is; Joost en Jan zijn helemaal happy met de nieuwe situatie!

Als organisatie zijn wij trots op bedrijven die durven te denken in kansen en hun sociale gezicht laten zien waardoor een nieuwe toekomst gerealiseerd kan worden voor Jan.
In één woord geweldig.

Libra Arbeidsexpertise wenst Jan en Joost heel veel succes samen.


< Terug naar nieuws